2016: top 16 aktivnosti z Emo

2016: top 16 aktivnosti z Emo

Konec leta opravim nekakšno inventuro bloga in se ozrem na pretekle objave. Letos sem to naredila že četrtič. Tukaj so povezave do seznamov preteklih let:

2015 – top 15 naravnih lepot

2015 – top 15 aktivnosti z Emo

 

Na seznam uvrstim tiste objave, ki so se mene najbolj dotaknile. Dobro, da je vsako leto številka na koledarju in število objav na seznamu višje, saj vedno kolebam, katerih 13, 14, 15, 16 … objav naj izpostavim. Zajeti skušam različna področja najinega ustvarjanja in ker je objav s teh področij res veliko, vas vsekakor vabim, da uporabite iskalnik na desni strani bloga ali pa seznam let in mesecev, ki se prav tako nahaja ob strani desno. Kliknete lahko na posamezno leto ali mesec in pokazale se vam bodo vse objave, ki so bile objavljene v tistem obdobju. Lahko pa kliknete na puščico ob letu ali mesecu in odpre se vam seznam objav. Preberete naslove in kliknete na tistega, ki vam pade v oči. 😉

 

Kot sem rekla, pa sem tudi letos pripravila seznam top 16 aktivnosti z Emo, ki pokrivajo različna likovna področja in Emino starost, od 20 do 31 mesecev starosti, torej od dobrega leta in pol do dveh let in pol. V okvirčku si lahko pogledate, katera objava vas najbolj zanima in spodaj na seznamu pri določeni številki kliknete kar na naslov. Pri vsaki objavi izberem tudi oznake, ki povzemajo vsebino posamezne objave. Če vas zanimajo podobne objave, lahko sledite tem oznakam (tako da kliknete na izbrano oznako in pokažejo se vam še ostale objave, označene z isto oznako). Oznake se nahajajo pod objavo spodaj v svetlo sivem okvirčku.

 

 Tako, in kakšna je ugotovitev za leto 2016?

Mislim, da lahko rečem, da sva bili kar ustvarjalni, da sva pokrili bolj ali manj vse praznike, se o njih pogovarjali in jih prilagajali po svoje. Ugotavljam tudi, da sem vedno bolj vesela, da pišem blog, saj tako beležim dogajanje pri nas doma, Emin razvoj, napredek, veselje ob ustvarjanju, izdelke … Te tudi shranjujem, a vseh enostavnem ne morem in tako živijo na blogu, kjer bom čez leta lahko obnovila spomine na potek dela, kar bi zagotovo pozabila. Vem tudi, da objave berejo sorodniki, s katerimi se ne vidimo pogosto in takole lahko spremljajo najine dogodivščine (pozdrav v Maribor! :)). 

 

Veselim se tudi, da bo nekoč Ema lahko prebrala, kaj vse sva počeli. Prepričana sem, da ji bo zanimivo, saj je tudi meni ful zanimivo gledati stare posnetke na videokasetah, ko sva bila z bratom majhna. Ema že zdaj rada gleda svoje fotografije in filmčke, kaj šele bo! 🙂 Teh imamo res ogromno in moram reči, da za zdaj še dokaj dobro obvladujem ocean datotek, ki se z vsakim mesecem veča in veča. Dela s tem je kar nekaj, če se ne želiš izgubiti v njem, a se vsekakor splača. Zavedam se, da bo šla en, dva, tri v šolo in potem bo odrasla in nikoli več ne bo moja mala pikica. Vsako obdobje ima in bo imelo svoje lepote in posebnosti, zato jih želim ovekovečiti, dokumentirati, zabeležiti, ohraniti, vtisniti v spomin in jih obdržati. In blog je kot naročen za to. Če pa zraven ob prebiranju poleg sorodnikov in prijateljev, ki naju spremljajo, dobi kakšna mamica kakšno idejo za preživljanje časa s svojim otročkom, pa še toliko bolje. 😉

Hvala vsem, ki spremljate moje objave, lepo vas pozdravljam in vam želim super leto 2017!

Save

Save

Save

Komentarji