O Kuhartnici

Živjo, jaz sem Deja. Pišem pod imenom Kuhartnica, ki združuje mojo ljubezen do kuhe oz. peke in ustvarjanja. 😉

Drugi o meni

Urška H.

Cooloring.club

Sodelovanje z Dejo je odlična izkušnja. Skupaj sva začeli z idejo za pripravo pobarvank za odrasle in izmed vseh avtorjev s katerimi sodelujem je Dejina – Idejkina še vedno najbolje prodajana pobarvanka Cooloring.club-a na ameriškem Amazonu. Ko se “zagreje” za nekaj jo to čisto prevzame in že v zelo kratkem času ti zasuje e-nabiralnik s krasnimi skicami in idejami. Je zelo hitro odzivna in timsko usmerjena oseba. Vsekakor priporočam tako Dejine pobarvanke kot kakršnokoli sodelovanje z Dejo.

Breda L.

Deja je vedno prisluhnila mojim željam, za katere pravi, da so se ji zdele tudi zelo zahtevne. Izzive pa vedno sprejme in izpelje. Držala se je dogovorjenih rokov in v izdelke vnesla svojo piko na i.

Janja D.

Deja me je navdušila s svojimi predlogi in kreativnimi rešitvami mojih idej, ki jih sama ne bi znala realizirati, ona pa me je popolnoma razumela, kaj želim in to udejanila v roku, v izdelek je vnesla svojo natančnost in ustvarjalnost in vedno sem bila prijetno presenečena nad tem, kar je ustvarila. Vedno me preseneti tudi s čim okusnim, kar postreže na ličnih krožnikih in po odličnem obroku poskrbi še za piko na i s slastno sladico.